O Nama

Muški frizerski salon "Andrija"

O nama

 

#

Dario Raguž

Vlasnik frizerkog salona

Ovim poslom se bavim već dugi niz godina. Frizerski salon je obiteljski posao koji se prenosi s koljena na koljeno. Ozbiljnost i kvaliteta su naše vrijednosti koje nastojimo očuvati i poboljšavati svakim danom.

Muški frizerski salon „Andrija“, nalazi se na vrhu Avenije u Mostaru. Svojim cijenjenim klijentima pruža usluge šišanja i brijanja.  Svojim dugogodišnjim postojanjem, iskustvom i stručnošću, stekao je veliki broj klijenata. Posebnu pažnju posvećujemo i brendovima koje koristimo u našem salonu a neki od njih su NIVEA, SUBRINA, ...

Ugodan ambijent, profesionalna usluga i prihvatljive cijene pravi su razlog da posjetite ovaj ugledni muški frizerski salon. Mnoge osobe iz javnog života našeg grada pronašle su svoju oazu za kvalitetno, brzo i ugodno šišanje i brijanje što ujedno i potvrđuje kvalitete naših usluga.

Stručni seminari, sajmovi i inovacije su dio stalnog usavršavanja iz oblasti frizerskih usluga.
Pridružite se klubu uspješnih i probudite Vašu osobnost, samopouzdanje i ljepotu ....

Našli cijenjeni klijenti su različitih dobnih skupina, zbog toga izdvajamo dva segmenta naših usluga:

Za muškarce srednjih godina nudimo klasično šišanje makazama i feniranje bez modernih zahvata te poštivanje zahtjeva klijenta.

Za mlađe muškarce željne eksperimentiranja nudimo moderne frizure i metode njihovih izrada koristeći najnovije mašine i opremu koju zahtjeva ovakve frizure.

Priroda je dala svoje. Na Vama je samo da budete njegovani i lijepi, uz pomoć onih kojima je posao Vaša frizura.  Muški frizerski salon „Andrija“ je jedan od tih koji će učiniti sve što je potrebno da sjajite svaki put kad iziđete iz salona.


Provjerite zašto nas vole!!!